Lízing finanszírozás
A cégünknél vásárolt szublimációs (és más berendezések) lízing-finanszírozás keretében is megvásárolhatók!

Tisztelt Partnerünk!

Régóta keresünk olyan finanszírozó partnert és lehetőséget, mely nem csak a nagy értékű gépek esetén teremt lehetőséget külső tőke bevonására, hanem a géppalettánkban szereplő valamennyi gép esetében elérhető (így a polimeres bélyegzőkészítő és a szublimációs gépek esetében is!).

A Siemens Finance ez évben sikeresen beindította a kis értékű berendezések finanszírozására kidolgozott programját, mely társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, állami és önkormányzati intézmények számára nyújt gyors és egyszerű lízing vagy bérleti lehetőséget.
 
A finanszírozás már nettó 200.000,- forint hitelösszegtől elérhető, és amennyiben a hitelösszeg nem haladja meg a 7,000,000 Ft-ot, egy telepített gyors kalkulátor segítségével a Trodimp-R Kft. helyben képes kalkulációt készíteni a kiválasztott gépre vonatkozólag.
 
Nagy előnye, hogy megkíméli az Önt a jelentős papírmunkától, hiszen csupán egy adatközlő lap kitöltésére van szükség, melyet aláírva eljuttatnak lízingpartnerünkhöz, és a beküldésétől számítva 1 napon belül értesítik Önöket a lízingkérelem jóváhagyásáról.
 
A gyors kalkulátor segítségével a Trodimp-R Kft. gyorsan tud lízingajánlatot adni ügyfelei részére.
Ez a finanszírozás azon ügyfeleknek segít, akik nem tudják, vagy nem akarják egy összegben kifizetni az általuk kiválasztott berendezést.
 
Feltételek:

Minimum egy lezárt üzleti év az Ügyfél részéről, vagy a feltételeknek megfelelő kezes cég bevonása. Pontosan kitöltött, a Siemens Finance részére visszaküldött adatlap.
 
Kérje ajánlatunkat és a szükséges adatlapot elérhetőségeinken!
 

Trodimp-R Kft. H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Tel: +36 (1) 206-2157 Fax: +36 (1) 203-5069