A lézertranszfer új generációja megérkezett!

A forradalmian új OKI 711 WT A4-es LED nyomtató használatával teljesen új terület válik elérhetővé az egyedi ajándékkészítés valamint a kis szériás gyártások terén, ledöntve ezzel az eddigi egyetlen, utolsó akadályt: a nyomtató segítségével elérhetővé vált a fehéren felül bármilyen színes alapanyag nyomása, határok nélkül!

Szívesen látjuk előre egyeztetett időpontban, ahol megtekinthető a készülék, az általa készített nyomatok, de akár magát az elkészítési folyamatot is megtekintheti, illetve azt teljes egészében kipróbálhatja.

Színek, minőség
A fehér toneres technológiának köszönhetően tökéletesen fedő fehér érhető el. A nagy felbontásnak (1200 x 600 dpi) hála, igen aprólékos minták is elkészíthetőek, legyen az akár szöveg, grafika vagy fénykép. Természetesen a fehér mellett az eddig használt CMY színek is megtalálhatóak, így briliáns színek érhetők el.

   

 

Felhasználhatóság

Az eddig már jól ismert és bevált digitális LED-es nyomtatási technológia ötvözése a fehér tonerrel mindent akadályt leküzd. A transzferpapírok széles választékával ötvözve bármilyen színes alapanyagra vihetünk fel grafikát.

   

 
- A CPM fólia segítségével a hőpréselhető, kemény alapanyagokra, mint pl.: karton, fa, kerámia, bőr, parafa, műanyag, fém, üveg, illetve olyan szövet esetén is, melynél nem szükséges a mosás (pl.: esernyő).

- A DCT vizes fóliával az olyan termékek emblémázhatók, melyek vagy nem sík felületűek, vagy nem bírják a hőt, illetve bármilyen más okból nem helyezhetők a hőprésbe. Ilyen termékek lehetnek például: üveg, kerámia, bizonyos fémek, gyertyák, szappan, tányér, bögre, színes gyertya, pohár.

- A nemzetközileg és szakmai berkekben is elismert és sikerdíjas WoW 7.2-t továbbfejlesztve született meg a WoW 7.5 transzferpapír, mellyel a színes textilek dekorálhatók. Legyen a grafika bármennyire összetett, nem szükséges körbevágás vagy plotter használata. Segítségével mindössze két rövid és egyszerű lépésben lehet a mintát a textilre felvinni. Alacsony, 120 °C -on történő felvasalása nem rongálja a szövetet, illetve tartóssága és mosásállósága minden eddig ismert technológiával vetekszik.

- A Tattoo 2.1, azaz az ideiglenes tetoválással egyedi grafikát lehet az emberi bőrre felvinni. A nyomat teljesen vízálló, bőrtípustól függően 3-5 napig marad fent, de szappanos vízzel bármikor eltávolítható. Az új OKI 711 WT megjelenésével a tetoválás már tartalmazhat fehér színt is, így tökéletes láthatóságot és élénkséget érhetünk el bármilyen tónusú bőrön vagy körmön. Tökéletes termék fesztiválokra, promóciókra, sporteseményekre!

 

Produktivitás

A gyors nyomtatási sebességnek és rövid préselési időnek köszönhetően óránként akár 60-80 termék is elkészíthető, A4-es méretben nyomva, melyek mindegyike lehet akár különböző, illetve eltérő grafikával ellátott! Legyen szó akár pólóról, bögréről, plakettekről, könyvborítóról, stb. Így igen hatékonyan lehet dolgozni vele, különösen, ha rövid idő alatt nagy mennyiségű emblémázást kell véghez vinni.

 

 

SpaceControl, avagy a driver-en felüli finomhangolás


A speciális, TheMagicTouch transzferpapír gyártó cég által fejlesztett SpaceControl nyomtatóvezérlő program segítségével egyedül álló módon kihasználhatjuk az OKI 711 WT adottságait: a gyári driver-en felül tökéletesen szabályozható, illetve finomhangolható a fehér szín kezelése és generálása, illetve a további színbeállítások módosítása. Használatával elkerülhető a felesleges fehér toner felhasználás a sötét részek alatt, ami a nyomtatási költséget jelentősen csökkenti.
A magyar nyelvű SpaceControl programot minden nálunk vásárolt OKI 711 WT mellé ingyenesen* biztosítjuk!
*Figyelem! A szoftver önállóan is megvásárolható, érdeklődjön munkatársunknál!

 

Karbantartás
A LED-es technológiának köszönhetően karbantartása elhanyagolható. A készülék be- és kikapcsolásán kívül Önnek semmi más teendője nincs a nyomtatóval!

 
Költségek, avagy kiknek ajánljuk
Az indulási költség alacsony, akár töredéke is lehet más technológiákhoz szükséges gépeknek. Széleskörű felhasználhatósága miatt induló cégeknek avagy termékpalettát bővítő vállalkozásoknak ideális választás.
Fenntartási költsége a nyomtatónak nincs. Kezelése egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást.*
*minimális grafikai ismeretek szükségesek

Szükséges kellékek
A nyomtató teljes kihasználásához szükséges még egy hőprés, mellyel megfelelő nagyságú nyomást tudunk kifejteni, pontos hőmérséklet biztosításával. Az általunk forgalmazott hőprések mindegyike használható, de a tárgynyomás miatt a legideálisabb választás a HTP234 -es gép, melynek oszlopmagassága állítható, ezáltal akár 6 cm vastagságú termék is behelyezhető.
A különböző alapanyagú termékektől függően szükséges lehet még néhány applikáló pad használata.
Pályázatfigyelő
A gépek akár pályázati úton is megvásárolhatók! Aktuális pályázatokért keresse kollégánkat elérhetőségeinken.

Az OKI 711 WT specifikációi
Leírás: A4-es színes+fehér LED nyomtató
Nyomtatási sebesség: A4-es normál papír: 34 lap / perc
Felbontás: 1200 x 600 dpi
Processzor Sebessége: 533MHz
Beépített memóra: 256MB, mely 768 MB-ig bővíthető
Nyomtatható papírméretek: A4, A5, B5, A6
Nyomtatási nyelv: Postscript3
Méretek (Mag x Szél x Mély) 390 x 435 x 550 mm
Maximális nyomtatható papírsúly: 250 g
Tömeg: 28 kg
Tonerek kapacitása 5%-os fedettség mellett (CMY / W): 11.500 / 6000 oldal

Nyomtatási költség (csak tájékoztató árak)
Termék                       Ár (nettó)           Kapacitás 5% fedettség mellett          Nyomatonkénti költség (Ft)
Fehér toner                 89.000.-                                 6.000                                              14,83
Cián toner                   43.000.-                               11.500                                                3,74
Magenta toner             43.000.-                               11.500                                                3,74
Sárga toner                 43.000.-                               11.500                                                3,74
Fehér fényhenger       40.500.-                                 6.000                                                6,75
Cián fényhenger          28.500.-                               20.000                                               1,425
Magenta fényhenger   28.500.-                               20.000                                               1,425
Sárga fényhenger       28.500.-                               20.000                                               1,425
Továbbító szalag         22.500.-                               30.000                                               0,75
Fixáló egység              28.500.-                               30.000                                               0,95
___________________________________________________________________________
Összes költség teljes A4-es nyomat esetén                                                               Kb. 39 Ft

OKI C711WT nyomtató információk >>>
 

 

Nem elég nagy?
Amennyiben az A4-es nyomtatási méret nem elegendő, válassza a WT sorozat  'nagytestvéret', az OKI 920 WT-t, mely akár A3-as méretben képes nyomtatni. Részletes leírást itt talál róla. Természetesen ehhez a nyomtatóhoz is ingyenesen biztosítjuk a SpaceControl programot.OKI WT sorozat termékismertetője (Pdf)

Trodimp-R Kft. H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Tel: +36 (1) 206-2157 Fax: +36 (1) 203-5069