Professzionális prések

A Trodat Képviseletként működő Trodimp-R Kft. 1995 óta látja el bélyegzőkkel és lézergravírozó gépekkel a magyaroszági piacot. 2007-ben a szublimációs eljárás is kínálatunk részévé vált, az ehhez szükséges nyomtatókkal, présekkel és termékekkel egyaránt. Termékválasztékunk 2009-ben tovább bővült a transzferfóliás kellékanyagokkal.

Parnereink színes termékpalettája és szolgáltatásaik bővülése, arra ösztönzött minket, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk számukra.

A minőség és a folyamatos raktárkészlet biztosítását szem előtt tartva, mind a szublimációhoz, mind a transzferfóliás eljáráshoz megtaláltuk a legalkalmasabb, legmegbízhatóbb préseket.

Ezen kínálatunkat a prések menüpont alatt tekintheti meg (SP-45 membránasztalos-pneumatikus síkprés, SSH-12 kombinált sík és sapkaprés pneumatikus membránasztalos kivitelben, HP-44 és HP-45 normál asztalos síkprések, SE-1 sapkaprés, HP-45 K kifordítható asztalos síkprés) Az itt megjelölt típusok, Magyarországon készülnek, a leggondosabb tervezés és kivitelezés mellett, megbízható háttérrel, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően.

A PID rendszerű kiváló Omron japán hőméréséklet szabályozó, a jó minőségű fűtőlap és a hőmérséklet érzékelő megfelelő elhelyezésének eredményeként, a prések hőleadása pontos, az ötletesen tervezett erős, stabil szerkezetnek köszönhetően, pedig nagy nyomás kifejtésére képesek. Megbízhatóságát jelzi az is, hogy a gyártó élettartam garanciát vállal a fűtőlapra.

Reméljük, prés kínálatunk elnyeri tetszését, és segíthetünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő megoldást. Az alapkínálatban szereplő préseken kívül, egyedi megoldásokkal is állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

 

Trodimp-R Kft. H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Tel: +36 (1) 206-2157 Fax: +36 (1) 203-5069