AZON LOGO

 

AZON Direktnyomtatók

Az AZON direktnyomtatók lehetőséget kínálnak közvetlen a termékre történő grafikák, logók, emblémák illetve fotók felvitelére. Nem szükséges közvetítő média, a tárgyra direkt történik a nyomtatás.

A cég 10 éve gyárt direktnyomtatókat. Az igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig a legjobb minőséget garantálja a felhasználóknak, lépést tartva a technológiai innovációval. A készülékeket Európában szerelik össze.

A nyomtató egy speciálisan átalakított tintasugaras nyomtató, mely különleges tintát alkalmaz ahhoz, hogy lehetséges legyen a nyomtatás. Két részből áll: az alsó mechanikus egység a tálca mozgatását irányítja, míg a felső rész maga a nyomtató. A fejegység a már jól bevált Epson 4880c ipari nyomtatóéra épül, a festékeket a japán Toyo cég szállítja.

A direktnyomtatókat azoknak a felhasználóknak javasoljuk, akik nagy mennyiségben készítenek egyedi vagy emblémázott termékeket (akár textil, akár felületnyomtatásról legyen szó), így a nagyon alacsony előállítási költségnek köszönhetően hamar megtérül a befektetett összeg.

                              

Trodimp-R Kft. H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Tel: +36 (1) 206-2157 Fax: +36 (1) 203-5069